Dow Jones

Dow Jones

Dé activiteit voor de leukste borrels

Ons eigen Dow Jones beursspel is niet alleen binnen, maar ook buiten Maastricht erg geliefd. Zoals de naam al zegt is het spel gebaseerd op de oudste beursindex van de Verenigde Staten. Tijdens het spel zullen 5 verschillende dranken op basis van vraag en aanbod van prijs veranderen. Wordt er veel van het ene verkocht, dan zal de prijs van dit product stijgen. Wordt er van iets anders echter minder verkocht, dan zal deze prijs gaan dalen. Net als op de echte beurs zal er ook een beurscrash ontstaan waardoor alle prijzen zullen kelderen.

Aan het begin van de avond zullen de prijzen gelijk zijn aan de basiswaarde van het drankje.  Naarmate er meer gekocht wordt zullen de prijzen gaan fluctueren. De tijd tussen de prijsveranderingen zal afhangen van de hoeveelheid drank die verkocht wordt. RHINO beschikt over alle apparatuur om de standen bij te houden. Het enige dat u nodig heeft zijn de schermen of beamers om de statistieken  te kunnen tonen aan de gasten.

Mocht u nog vragen hebben over het spel, de kosten of iets anders, of wilt u een Dow Jones spel bij u op locatie, stuur dan een mail naar senaat@mhdrhino.nl

Alvast bedankt namens M.H.D.RHINO